RSS Feed

Höstvisan 2014

16/10/2014 by siri

I år firade vi Tove Jansson 100 år på Höstvisan på Solhälla. Det var en fin konsert med varm stämning och suverän publik. Som konferencier hade vi ingen annan än Kim Gustafson som inte bara underhöll publiken mellan spelningar utan som också berörde med en visa av Tove Jansson. Argbiggorna är Argbiggorna, vad kan man säga, hela rummet satt och smålog under hela uppträdandet och sjöng med i de kändaste låtarna, bl.a. Sandsugarvalsen. Bitta & Synne är en god duo som skickligt accompanjerar varandra i visorna. De charmiga Benny Törnroos och Calle Pettersson var fantastiska tillsammans och fick igång ett riktigt jubel efteråt! Bröderna Uffe & Bosse bjöd på vackra visor och humor alltomemellan och blev avslutnigsvis tilldelade hedringsmedalj av Visans Vänner.

 

IMG_4088

Argbiggorna

Bitta & Synne

Bitta & Synne

IMG_4090

Benny Törnroos & Calle Pettersson

IMG_4098

Uffe & Bosse

Uffe & Bosse får medalj

IMG_4109

Alla artister och publiken sjunger “Höstvisan” av Tove Jansson

 


No Comments »

No comments yet.

You must be logged in to post a comment.