RSS Feed

Höstvisan 2013

30/11/2013 by eddie

Höstvisan 7.9.2013 drog igen fullt hus! Huvudartisten Frida Andersson kom i sällskap av sin far Bosse, som passade på att sjunga när tillfälle gavs. Frida presenterade, på sitt lugna men världsvana sätt, nya visor som hon nu skrivit på svenska och som kommer ut i december. Övriga artister som fick stämningen att stiga var Danne Österlund, som sjöng egna och andras finurligheter, Siri Widestam som nyligen har börjat uppträda med visor och bjöd bl.a på egna låtar om tvåsamhetens vardag, vilka hon framförde med maken Peetu på gitarr. Barbara Helsingius fick publiken att delta med gymnastiska rörelser och påminde oss om gamla visskatter. Duon Matte Fontell & Jan-Erik Andelin drog fulla poäng med bl.a: “Sej alder att du e från Illby” och stämningsfulla “Ännu finns det tid”. Hanna Lönnroos framförde flera stämningsfulla låtar och fick hela publiken att nästan sluta andas i sin fina tolkning av Leonard Cohens Hallelujah!

 

Bilder: Danne, Hanna och Frida.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


No Comments »

No comments yet.

You must be logged in to post a comment.